Vi vil gøre tingene lidt meget bedre
Drivkraften for at starte et projekt, er altid ønsket om at gøre en positiv forskel for de mennesker der bruger vores software. Ja, mere end det – vi ønsker at være overraskende gode. Derfor er den gode brugeroplevelse omdrejningspunktet i alt hvad vi foretager os.
Vores projekter
Vi elsker den frihed der er i udelukkende at arbejde med egne ideer og projekter, og arbejder kontinuerligt på at videreudvikle eksisterende projekter og modne nye. Vi har udviklet vores projekter som Software-as-a-Service igennem de sidste 13 år, og har projekter i alle stadier; lige fra færdige projekter i drift – til projekter i opstartsfasen.
Synsdata
Igennem de sidste 12 år har Synsdata projektet været det daglige værktøj for bilsynsbranchen i Danmark. Synsdata indeholder online booking, fakturering og regnskab, kundehåndtering , synsrapporter , statistikker mm.
Easy2plan
Easy2plan er et søster projekt til Synsdata, og er tænkt som et program der hjælper nystartede virksomheder hurtigt i gang med online booking, hjemmeside, nyhedsbreve og fakturering. Selvom projektet ikke er live endnu, benyttes online bookingen allerede af Synsdata-projektet.
CATULA
Kan man lave en kalender, der rent faktisk hjælper dig med at få flere oplevelser, giver dig bedre overblik over dit liv og hjælper dig med at nå dine mål? Det er ambitionerne for CATULA projektet. Der arbejdes i laboratoriet for at skabe den sidste kalender du nogensinde kommer til at bruge.
NÆSTVED
Hjultorv 18, 2
DK - 4700 Næstved
COPENHAGEN
Frederiksholms Kanal 4 3tv
DK - 1200 København K
CO2 Neutralt website